Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden BrabantChefs

Onze bezorg/ophaalservice staat zeven dagen in de week voor u klaar. Wij bezorgen/halen op van  08.00 tot 18.00 Heeft u bepaalde wensen? Wilt u bijv. eerder beginnen of moet u tussen de middag nog een paar uurtjes weg? Wij proberen ten alle tijden rekening te houden met uw wensen. Laat het ons daarom tijdig weten zodat wij onze route daarvoor aan kunnen passen.  (Let op! we kunnen helaas geen garantie geven voor uw doorgegeven tijd). Natuurlijk kunnen wij u ook een verwachte bezorg/ophaaltijd doorgeven. Helaas is dit geen precieze tijd. Wij weten 1 dag  van te voren vanaf  14.00 de verwachte tijden van het bezorgen/ophalen.  Als u via internet heeft besteld en uw email en/of gsm nummer heeft doorgegeven krijgt u van ons een email en/of sms. Heeft u telefonisch gereserveerd geld voor u hetzelfde. U krijgt ten alle tijd van ons een sms en/of email. Heeft u niets doorgegeven of heeft u om één of andere reden nog niets van ons gehoord schroom dan niet om ons even te bellen op (073) 760 01 28.

Wij bezorgen gratis in een straal van 50 km van ‘-s-Hertogenbosch.( Informeer hier bij twijfel gerust naar ).

Let op! Ook op feestdagen bezorgen wij! Met uitzondering van de volgende data: 1e en 2e kerstdag. Nieuwjaarsdag

Bestelvoorwaarden BrabantChefs

Bestellen kan vanaf €200,- (geen maximum). U kunt uw bestelling plaatsen/wijzigen tot 2 werkdagen van tevoren. Wijzigingen kunt u alleen telefonisch doorgeven! U kunt op twee manieren bestellen: online via deze website of telefonisch op (073) 760 01 28
Na het maken van uw bestelling krijgt u van ons een email met daarin de bevestiging en uw bestelgegevens. Heeft u binnen 24 uur niets van ons gehoord neem dan even telefonisch contact. Bestellen online kan 24 uur per dag 7 dagen per week.
Telefonisch bestellen kan van maandag tot en met vrijdag  van 09.00. Tot 18.00

U kunt op twee manieren betalen:  met iDeal, of contant bij levering. Dit laatse doet u bij de bezorging van uw bestelling.

Let op! Wegens veiligheidsredenen met betrekking op uw bestelling, kan het zijn dat u gebeld wordt door ons. Dit gebeurt steekproefsgewijs om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van de zogenaamde verzonnen (nep) bestellingen. Dit voor u en onze veiligheid.

Informatieplicht

Om onze procedures inzichtelijk te houden geven wij hier informatie over de wettelijke regeling in het Burgerlijk Wetboek. Die verplicht webwinkels tot het tijdig en op duidelijke en begrijpelijke wijze verstrekken van informatie aan de consument voor het sluiten van de overeenkomst. De informatieverplichtingen die gelden bij elektronische handel en koop op afstand, zijn geregeld in boek 3, 6 en 7 van het Burgerlijk Wetboek. De Consumentenautoriteit is volgens de Wet Handhaving Consumentenbescherming belast met de handhaving van de volgende bepalingen: artikel 15d eerste en tweede lid van boek 3, artikel 15e eerste lid van boek 3, artikel 227b eerste en tweede lid van boek 6 en artikel 227c eerste lid van boek 6, artikel 46c en 46 h en artikel 46i eerste, tweede, vierde vijfde en zevende lid van boek 7.
(meer info over consumentenrechten: http://www.consuwijzer.nl)
Hieronder tonen wij hoe wij aan de informatieverplichtingen voldoen:
naam onderneming (zie contactpagina)
adres onderneming (zie contactpagina)
telefoonnummer (zie contactpagina)
e-mailadres (zie contactpagina)
registratienummer Kamer van Koophandel (zie contactpagina)
BTW-identificatienummer (zie contactpagina)
de belangrijkste kenmerken van het product: bijvoorbeeld typenummer van het product, bijvoorbeeld afmeting en kleur. Alle details over de menu’s en benodigheden vind je door te klikken op de menu-opties bovenaan de scherm.
de prijs van het product inclusief alle belastingen. Alle details over de menu’s en benodigheden vind je door te klikken op de menu-opties bovenaan de scherm.
de kosten van aflevering
de wijze van betaling, aflevering of uitvoering
het al dan niet van toepassing zijn van de mogelijkheid tot ontbinding van minimaal zeven werkdagen.
Je kunt annuleren of wijzigen tot 2 dagen voor jouw feest door te bellen naar (073) 760 01 28. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
de termijn voor aanvaarding van het aanbod en de verschillende technische stappen tot het sluiten van de overeenkomst, inclusief herstelmogelijkheden om ongewilde handelingen ongedaan te maken.
Ons bestelproces bestaat uit verschillende stappen. Aan het eind van dat proces wordt expliciet gesteld dat met een druk op de dan getoonde link, de bestelling wordt verstuurd. Je kunt daarna annuleren of wijzigen tot 2 dagen voor jouw feest. Je krijgt de totale prijs duidelijk te zien voordat je de bestelling verstuurd. Een uitzondering hierop zijn de bezorgkosten in het buitenland. Deze worden door ons berekend. Als je niet akkoord gaat met deze kosten, kunt je de bestelling alsnog kosteloos annuleren.

Nog vragen?

Meidoornstraat 3
5253 EA Nieuwkuijk
Telefoon: (073) 760 01 28
E-mail: info@BrabantChefs.nl

Naar contactpagina

Zelf de ingrediënten van uw feest samenstellen?

Samen met u stellen we de ideale ingrediënten voor uw feest samen.