Over ons

 

BrabantChefs biedt u het beste recept op het gebied van evenementen- en partycatering. Zowel voor bedrijven als particulieren. Zo mixen wij een uitgebreide kennis van de internationale keuken met een zeer gastvrije service. Een Bourgondische Brabantse insteek combineren we met een sterke drijfveer om u een perfect product te leveren. En oog voor de kleinste details met een duidelijke focus op het eindresultaat. En dat merkt u. Aan onze hoogstaande gerechten én een presentatie waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.

Ons team

BrabantChefs staat voor een enthousiast team van ervaren vakmensen in de horeca. Onze koks hebben hun kennis en vaardigheden opgedaan in vermaarde restaurants en verrassen u dan ook graag met de beste gerechten. Daarnaast heeft BrabantChefs een uitgebreide ervaring in het verzorgen van allerlei evenementen en feesten. Samen met onze professionele partners op het gebied van feest- en evenementenbenodigdheden bieden wij u dan ook graag een totaaloplossing voor uw bijeenkomst.

Onze visie

Oog voor detail, dat is wat u mag verwachten van BrabantChefs. Wij zorgen ervoor dat de grote lijnen kloppen, maar we denken juist ook aan alle kleine puntjes. Dat merkt u zowel in het heerlijke eten dat onze koks voor u bereiden als in de aankleding van uw feest en de manier waarop wij onze buffetten en barbecues afwerken. Bij ons geen plastic schalen met vlees, maar professioneel serviesgoed, alles in dezelfde sfeervolle stijl. Maar we gaan nog een stap verder om uw feest tot een succes te maken. Zo geven wij u graag culinaire tips om optimaal van uw barbecue of buffet te kunnen genieten. Welke sauzen zijn het lekkerst met welk vlees, hoe lang moet u een scampispies garen en hoe zorgt u ervoor dat het vlees zo mals mogelijk blijft? Wij vertellen het u graag. Kortom: BrabantChefs staat voor kwaliteit tot in het kleinste detail.

Onze diensten

Van luxe buffetten tot overheerlijke barbecues, van een ‘diner voor twee’ bij u thuis tot een compleet verzorgd feest: BrabantChefs biedt het allemaal. Of u nu een bedrijfsreceptie organiseert, een bruiloft, familiereünie of zakelijke bijeenkomst: samen met u bedenken we een passende invulling voor menu, bediening en aankleding. BrabantChefs biedt u de zekerheid van een perfecte en stijlvolle dienstverlening, die volledig aansluit op uw verwachtingen. Wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie, zodat uw feest ook voor u écht een feest is!

Contact

Meidoornstraat 3
5253 EA Nieuwkuijk
Telefoon: (073) 760 01 28
E-mail: info@BrabantChefs.nl

Naar contactpagina

Zelf de ingrediënten van uw feest samenstellen?

Samen met u stellen we de ideale ingrediënten voor uw feest samen.