Zelf de ingrediënten van uw feest samenstellen?

Heeft u specifieke wensen of ideeën over hoe uw buffet of barbecue eruit moet zien? Bent u op zoek naar een recept voor uw feest dat nét even anders is? Wilt u uw gasten eens écht verrassen? Wij verzorgen graag een feest of evenement op maat voor u. Samen met u stellen we de ideale ingrediënten voor uw feest samen. En uiteraard nemen we u vervolgens ook graag alle zorg omtrent uw feest uit handen. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

Volledig op maat
BrabantChefs denkt graag met u mee om uw barbecue, buffet, diner of gehele feest volledig naar uw wensen in te vullen. Een buffet in een bepaald thema, een gastronomisch diner met gebruik van specifieke ingrediënten en een bijzondere aankleding van uw barbecue zijn slechts enkele voorbeelden van onze diensten op maat. Maar ons maatwerk gaat verder dan culinaire hoogstandjes. BrabantChefs beschikt over een groot aantal mogelijkheden om uw evenement tot in de details op uw ideeën af te stemmen. Van meubilair tot tentenverhuur, van geluidsinstallaties tot wijnadvies en natuurlijk vakkundig personeel, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. U leest er meer over op onze pagina ‘Feestbenodigdheden’. Heeft u nog geen duidelijke ideeën? Wij gaan graag met u om de tafel om met u te brainstormen . over een onderscheidende invulling van uw evenement.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via(073) 760 01 28 of mail naar info@brabantchefs.nl. We vertellen u graag meer!

Alleen hapjes

Het karakter van de bijeenkomst en de locatie bepalen de culinaire aankleding. Alle hapjes/bittergarnituren worden gekenmerkt door creativiteit en traditioneel vakmanschap. Wij kijken bijvoorbeeld naar het seizoen of het thema van het feest. Eigen ideeën zijn altijd welkom.

De hapjes zijn te bestellen bij een feest of diner op maat. Wenst u alleen hapjes te bestellen dan is dat ook mogelijk, maar dan wel met een minimaal bedrag van € 150,00

 

Luxe hapjes in glaasjes

• Lever mousse op een bedje van mango en een Oudhollandse kletskop
• Huis gemarineerde rauwe zalm met een mierikswortelcreme
• Stiratini met parmaham en een truffel mayonaise

 

Hapjes

• Wrap belegd met zalm, limoen crème
• Wrap met parma ham en truffel crème
• Mini tomaatjes met Hollandse garnaaltjes
• Gevulde kwartel eitjes

Contact

Meidoornstraat 3
5253 EA Nieuwkuijk
Telefoon: (073) 760 01 28
E-mail: info@BrabantChefs.nl

Naar contactpagina

Het recept van BrabantChefs

BrabantChefs biedt u het beste recept op het gebied van evenementen- en partycatering. Zowel voor bedrijven als particulieren.